top of page

Asennemuija

on Jenni vuonna 2018 perustaman yrityksen nimi sekä erinomainen titteli. Yritys tarjoaa Jennin osaamista esiintyjänä ja kirjoittajana sekä yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa röyhkeen upeita asennetuotteita.

Röyhkee -tuotteet

Jenni Janakan luoman Röyhkeyskoulun viralliset tuotteet.  Jokaiselle, joka on löytänyt elämäänsä hyvää röyhkeyttä tai sit kaipaa tosi ison muistilapun. Ole upee, ole röyhkee!

Röyhkee_tuotteet.jpg

Röyhkeyskoulu -Kirja

Röyhkeyskoulu pureutuu raikkaasti siihen, miten minäkuva rakentuu. Se opettaa sinut näkemään oman osaamisesi ja luottamaan itseesi. Olemme muutakin kuin stereotyyppiset lokeromme, joihin tungemme itsemme ja toisemme turhia kyseenalaistamatta. 

Ja sen kunniaksi, että olet näillä sivuilla Jenni tarjoaa sulle kirjan salaiseen etuhintaan. Alla olevasta linkistä pääset suoraan sivulle, mistä saat hankittua kirjan edullisempaan hintaan, 27€ (norm. 35€) ja Jenni saa prosentuaalisesti isomman korvauksen. VAU! 

6728.jpg

Röyhkeyskoulu, verkkokurssit

Kurssi hyvästä kehtaamisesta ja kunnioituksesta omaa osaamista kohtaan! Missä olet hyvä ja missä erityisen hyvä? Mikä osaamisestasi on uran kannalta oleellista? Miten sanoittaa se? Missä sinä voit loistaa ja kehittyä? 

 

Röyhkeyskoulu-verkkokurssi on osallistujia varten luotu ainutlaatuinen valmennus. Tätä varten on luettu hitonmoinen määrä tutkimuksia ja rundattu Suomea huolella!

Ensimmäinen Röyhkeyskoulu käynnistyi 9. huhtikuuta. Mikäli haluat mukaan seuraavalle, ilmoita itsesi postituslistalle, niin ei pääse menemään ohi!

Syksyllä 2020 käynnistyy Röyhkeyskoulun verkkokurssit yrittäjille ja freelansereille erikseen sekä perus verkkokurssi.

Röyhkeyskoulu, Koronteeni edition

Kuinka paljon jää osaamista käyttämättä, kun ei uskalleta tai tajuta tuoda omaa osaamista esille? Mikä merkitys kielellä ja sanavalinnoilla on? Kuinka olla pikkasen röyhkeämpää? Tieteellisiä tutkimuksia apuna käyttäen ohjaan katsomaan omaa olemista uudesta kulmasta. Teräviä, oivaltavia ja hauskoja ajatuksia mehukkaasti ja röyhkeesti. Tässä yhteydessä röyhkeys on hyvää lämmintä voimaa, joka syttyy sisällämme hehkumaan niinä hetkinä kun meinaa muuten arkailla ja jättää tekemättä.

Helppo tapa päästä kärryille, mistä Röyhkeyskoulusta on kyse! Kokonaisuus: 3 x 20 min. 

Suunnattu yksityishenkilöille!

IMG_7423.JPG

Röyhkeyskoulu, MySpeaker Boost

MySpeaker Boost -videoluentosarja on kehitetty boostaamaan tiimejä. Videoluennot inspiroivat, motivoivat, sekä kehittävät osaamista – ajasta ja paikasta riippumatta.

Jenni Janakka kokoaa yhteen videoluentosarjassaan suositun Röyhkeyskoulu -luentonsa. Videoluentosarja auttaa katsojaa tunnistamaan oman osaamisensa, sanoittamaan sen ja olemaan ylpeä osaamisestaan ja tekemisestään. Tämä videoluentosarja rohkaisee, motivoi ja valaa uskoa katsojaan. Jennin esimerkkitarinat yhdistettynä suoraan puheeseen ja vaikuttavaan esiintymiseen pitävät katsojan otteessaan. 

Suunnattu työyhteisöille!

MySpeakerBoost.jpg

Himocast

Himo, halu, tutina, tärinä, ininä, vimma ja kiima. Himo on iloinen asia. Meissä kaikissa sykkii kiehtova energia, jonka välillä osaamme tunnistaa panetukseksi. Kaisa ja Jenni keskustelevat studiossa seksistä pohjaten omiin kokemuksiinsa, kavereidensa tarinoihin ja tieteellisiin artikkeleihin. 

Ennakkotilaa Himokirja, S&S kustantamo. 

IMG_3973.JPG
bottom of page