Röyhkee -tuotteet

Jenni Janakan luoman Röyhkeyskoulun viralliset tuotteet.  Jokaiselle, joka on löytänyt elämäänsä hyvää röyhkeyttä tai sit kaipaa tosi ison muistilapun. Ole upee, ole röyhkee!

Röyhkeyskoulu, verkkokurssi

Kurssi hyvästä kehtaamisesta ja kunnioituksesta omaa osaamista kohtaan! Missä olet hyvä ja missä erityisen hyvä? Mikä osaamisestasi on uran kannalta oleellista? Miten sanoittaa se? Missä sinä voit loistaa ja kehittyä? 

 

Röyhkeyskoulu-verkkokurssi on osallistujia varten luotu ainutlaatuinen valmennus. Tätä varten on luettu hitonmoinen määrä tutkimuksia ja rundattu Suomea huolella!

Ensimmäinen Röyhkeyskoulu käynnistyi 9. huhtikuuta. Mikäli haluat mukaan seuraavalle, ilmoita itsesi postituslistalle, niin ei pääse menemään ohi!

Röyhkeyskoulu, Koronteeni edition

Kuinka paljon jää osaamista käyttämättä, kun ei uskalleta tai tajuta tuoda omaa osaamista esille? Mikä merkitys kielellä ja sanavalinnoilla on? Kuinka olla pikkasen röyhkeämpää? Tieteellisiä tutkimuksia apuna käyttäen ohjaan katsomaan omaa olemista uudesta kulmasta. Teräviä, oivaltavia ja hauskoja ajatuksia mehukkaasti ja röyhkeesti. Tässä yhteydessä röyhkeys on hyvää lämmintä voimaa, joka syttyy sisällämme hehkumaan niinä hetkinä kun meinaa muuten arkailla ja jättää tekemättä.

Helppo tapa päästä kärryille, mistä Röyhkeyskoulusta on kyse! Kokonaisuus: 3 x 20 min. 

Sivun kuva: Heidi Strengell

  • YouTube - Black Circle

Copyright Jenni Janakka 2018